lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Catalog » ILUMINAT INTERIOR MODERN » Lustre, Pendule suspendate

Lustra eleganta din catifea, disponibila in 5 finisaje, metal auriu, Borroco 6883 Massmi Iluminacion


+ mareste imaginea ...

Lustra eleganta din catifea, disponibila in 5 finisaje, metal auriu, Borroco 6883 Massmi Iluminacion

Adauga comentariu pentru Lustra eleganta din catifea, disponibila in 5 finisaje, metal auriu, Borroco 6883 Massmi Iluminacion
Cod produs: 6883 auriu
Producator: Massmi Iluminacion
Materiale: Metal auriu. Catifea culoare crem / grena / gri / negru / auriu. Va rugam sa specificati culoarea la comanda.  
Putere: 1x20 Watt E27 excl.; 220-240V,50-60Hz 
Dimensiuni: diametru:45cm; inaltime: min.66cm-max.80cm  
Garantie: 24 luni 
Categorie: Lustre, Pendule suspendate

Produsul nu mai face parte din oferta.

pentru specificatii tehnice apasati pe pozele de mai jos !
Certificat corpuri de iluminat comanda lustre, aplice
compara produs trimite unui prieten tipareste pagina     

Corpurile de iluminat Massmi a iluminat și decorat cu modele calde și elegante mii de case și hotel-uri pentru mai mult de șaptezeci de ani.

În ultimii ani Massmi È™i-a lărgit orizonturile într-un ritm rapid, colaborând cu noi designeri independenÈ›i, È™i firme de arhitectură È™i designeri de interior, participând la spectacole importante È™i târguri de corpuri de iluminat în Milano, Moscova, Valencia. 

Stilul colecțiilor corpurilor de iluminat Massmi este unic, elegant, cald, rafinat și se bazează pe convingerea că designul este o chestiune de iubire.

Corpuri de Iluminat design decorativ Massmi » Iluminat decorativ interior » Massmi oferă o varietate de corpuri de iluminat de interior. Fie ca vorbim de o lustre, candelabre, pendule suspendate, aplice de perete, spoturi încastrate, plafoniere de tavan È™i plafon, lămpi È™i veioze moderne sau clasice, lampadare  moderne sau clasice vorbim È™i de calitate îmbinată cu tehnologie È™i design modern. În acest sens, dorim să satisfacă cerinÈ›ele dumneavoastră atât pentru iluminat decorativ modern cât È™i pentru iluminat clasic sau rustic.  

Massmi oferă modele de corpuri de iluminat decorative care dau spatiilor de ambient o lumină caldă, indirectă si oferă un ambient de atmosferă elegantă. 

Massmi este mândru de a produce corpuri de iluminat de la fabrica sa din Valencia, obiecte cu suflet care definesc personalitatea ambientului în hoteluri È™i case.


Culorile produsului pot sa difere. Modelul prezentat are titlu informativ.

Recomandari

« inapoi

Comentarii(0)

Adauga comentariu pentru
nume:
email:
punctaj:
comentariu:
corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter