lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Corpuri de iluminat Brilliant Leuchten oferite de www.universul-luminii.ro

...

   BIJUTERIA IN ILUMINAT

Corpuri de iluminat Brilliant Leuchten oferite de www.universul-luminii.ro

Iluminat din pasiune

Lumina creează viaţă - acest lucru a fost motivul pentru pasiunea firmei Brilliant AG de a aduce lumină în viaţa oamenilor din întreaga lume de aproape 60 de ani. Brilliant AG este o societate cu sediul in Germania, care doreste sa asigure un design inovator prin lumină si care se gaseste acum si pe piata din Romania.

Fiind unul dintre cele mai importante branduri de accesorii de lumină din Europa, le furnizeaza clientilor sai un sortiment complet şi unic de accesorii interioare si exterioare de lumină pentru zonele de locuit şi grădini. Împreună cu partenerii sai are în total peste 8.000 de corpuri de iluminat.

Manipularea durabilă a resurselor naturii noastre devine din ce în ce mai importanta. De aceea Brilliant AG si-a stabilit, nu numai un sortiment larg de răspândire de economisire a energiei luminii, dar de asemenea, un sortiment orientat spre viitor, de economisire a energiei, si becuri pentru a stabili în mod constant noi impulsuri.

Puteţi găsi produse Brilliant AG în cadrul societatii distribuitoare Evalight, in magazinele Universul – Luminii din Timisoara si pe internet la secţiunile de pe siteul www.universul-luminii.ro 

Ca unul dintre brandurile cele mai cunoscute in iluminatul domestic, Brilliant AG ofera o gama diversa de corpuri de iluminat pentru interior si exterior :

  Corpuri pentru iluminatul spatiilor familiale – articole alese cu grija pentru a asigura o linie cu design armonios pentru confortul familiei.

 

  Corpuri de iluminat pentru mese/podea/suspendate – iluminate care prin   pozitionarea lor ofera un accent special suprafetei de camera in care sunt pozitionate.

 

  Corpuri de iluminat functionale – o colectie de modele decorative si functionale pentru peretii si plafon.

 

  Corpuri de iluminat halogene – cu o lumina clara si intensa, lampile halogene se diferentiaza printr-o anumita eleganta.

 

   Spoturi – corpuri de efect, aduce in fiecare stil de mobilier prin lumina concentrata pe care o ofera o buna vedere in fiecare domeniu de utilizare.

 

   Sisteme - Creaţi-vă atmosfera prin sisteme foarte proprii şi individuale de lumină sau aranjament.

 

  Iluminat exterior - noi vă prezentăm un sortiment echilibrat de lumini util şi decorative în aer liber.

                                     

Becuri economice si corpuri de iluminat cu becuri economice incluse;

Ca un brand de conducere pentru iluminatul intr-un stil elegant în viaţa de fiecare zi, Brilliant AG isi doreşte să îndeplinească cererea de astăzi pentru funcţionalitate, economie, şi un design modern. Astfel, lămpile de economisire a energiei produse de Brilliant AG combina toate aspectele care aduc beneficii atât pentru mediu cât şi pentru utilizator, prin o reducere a costurilor în comparaţie cu lămpile cu becuri normale, avand posibilitatea de a economisi aproximativ 80% din costurile de energie fără să se observe nici o diferenţă în iluminat. Cumparand un bec de economisire a energiei, acesta egaleaza cu 15 becuri normale, si ajuta de asemenea la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

    Tehnica LED - actuală, este mult mai economica, becurile sunt mai mici, mai strălucitoare şi cu o durată de viata lunga, este o posibilitate ce se poate folosi în gospodăria privată. Aranjamentele de LED-uri de cele mai multe ori pe un spaţiu mic duce la creşterea intensităţii luminii. În stilurile moderne, cu LED-uri de lumini Brilliant AG a folosit generarea efectivă a LEDuri. Împreună cu design-ul atractiv de lumini avem un produs foarte plăcut, practic şi, de asemenea, cu durată lungă de viaţă. LED-urile au nevoie de mai puţin de 90% din putere pentru o eficienţă mai mare de lumină, produc mai puţină căldură şi au un grad ridicat ecologice din cauza durabilitatii mai mare. Din acest motiv, nu sunt aplicabile costuri de întreţinere complexe şi costurile de funcţionare vor fi scăzute.

 

 

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter