lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Corpuri de iluminat Eglo Leuchten oferite de www.universul-luminii.ro

  Eglo Leuchten – Austria, este unul din marii producatori si di...

 

Eglo Leuchten – Austria, este unul din marii producatori si distribuitori mondiali de corpuri de iluminat cu filiale prezente pe toate continentele. Gama de produse cuprinde peste 3.000 de articole pentru iluminat interior si exterior, cat si surse de lumina. EGLO prezinta un spirit intreprinzator, pasiune, implicare, care coroborate cu experienta si competenta, reprezinta ingredientele necesare satisfacerea clientilor.

Indoor

Corpuri de iluminat pentru interior, o colectie completa de lustre moderne, corpuri suspendate, candelabre cu design clasic, modele rustice, plafoniere si aplice, aplice pentru baie si oglinda, spoturi incastrabile, corpuri pentru iluminatul bucatariilor, spoturi aplicabile, lampi de birou, veioze, lampadare, luminii pentru camera copiilor si sisteme care se pot monta dupa dorinta dumneavoastra.

Outdoor

Corpuri de iluminat potrivite pentru exteriorul locuinţei dumneavoastră, gama de lămpi cu design modern, produse elegante din seria Garden living, produse cu design clasic inspirate de ultimele cinci decenii,spoturi încastrabile, precum şi lămpi cu superb design tradiţional.

Scopul principal al iluminatului este de a însenina o cameră, de aceea Eglo realizeaza imbinare corpurilor de iluminat cu spatiu de luminat. In realizarea produselor sale Eglo Austria tine cont de faptul ca o camera ar trebui luminată în funcţie de atmosfera pe care dorim  să o imprimăm. Iluminatul este parţial responsabil pentru faptul că o cameră este primitoare, sau neplăcută. O bună planificare este esenţială . Progresele în proiectarea iluminatului oferă nenumărate posibilităţi si idei pentru atingerea unui echilibru ce atrage confortul.
Spaţiile diferite de locuit permit multiple moduri de iluminare cu ajutorul spoturilor, cu ajutorul aplicelor, prin proiectoare, prin şine cu halogen, cu ajutorul veiozelor şi a lampadarelor şi lista poate continua.  Iluminatul de baza, clasic, prin intermediul unui întrerupător în dreptul uşii, reprezintă primul pas în obţinerea echilibrului potrivit. După aceasta poţi incepe creeare atmosferei, prin iluminarea diverselor obiecte precum picturi, sculpturi, zone de citit, spaţii de lucru şi pasaje de comunicare, toate avînd nevoie de un iluminat optimizat.
Proiectarea acestor corpurilor de iluminat Eglo este orientată către detaliu şi dragoste faţă  de spaţiile de locuit , bucătării şi băi, iluminarea interioară şi exterioară, rustic sau pentru birou. Specialisti in design consacrati lucreaza în permanenţă la produse noi care asigura siguranţa, eficienţa şi prietenia faţă de mediul înconjurător si care nu in ultimul rand respecta standardele de calitate.


“ Lumina si spatiu” – pornind de la imbinarea perfecta a luminii cu spatiul ce trebuie iluminat EGLO, unul din marii producatori si distribuitori mondiali de corpuri de iluminat, cu sediul in Austria, prezinta o colectie completa de produse pentru amenajarea interioara si exterioara. Colectia de lampi pentru interior, lustre moderne, corpuri suspendate, candelabre cu design clasic, modele rustice, plafoniere si aplice, aplice pentru baie si oglinda, spoturi incastrabile, corpuri pentru iluminatul bucatariilor, spoturi aplicabile, lampi de birou, veioze, lampadare, luminii pentru camera copiilor si sisteme, sunt create pentru a face spatiul mai primitor si a crea senzatia de confort si relaxare. Colectia exterioara cuprinde gama de lămpi cu design modern , produse elegante din seria Garden living, produse cu design clasic inspirate de ultimele cinci decenii, spoturi încastrabile , precum şi lămpi cu superb design tradiţional.

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter