lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Corpuri de iluminat Tilago oferite de www.universul-luminii.ro

  Tilago Lamps -  ofera incepand cu anul 2002, o gama larga de pr...

 

Tilago Lamps -  ofera incepand cu anul 2002, o gama larga de produse aferente amenajarilor interioare, corpuri de iluminat si decoratiuni de sticla pictate manual caracteristice stilului mediteranean.
Intreaga colectie, este realizata in atelierul din Szekesfehervar, Ungaria cu o tehnologie prietenoasa mediului fiind  influentata de spiritul si temperamentul italian si nu in ultimul rand de o atentie deosebita pentru detalii.
Echipa de artisti, condusi de directorul artistic Cosimo Russiello din Napoli, reuseste printr-un efort sustinut sa aduca permanent un suflu nou manufacturii, imbogatind colectiile cu piese unicat ce sunt oferite distribuitorilor. Valoarea produselor sporeste prin cunostiinte tehnice si exterienta,  un sentiment de frumusete si ondularea armonioasa a fierului forjat.
Colectiile cuprind aplice perete, aplice perete cu brat, plafoniere cu mai multe becuri, pendule, candelabre cu doua brate, candelabre cu trei brate, sau candelabre cu cinci brate, lampadare, veioze, intr-o combinatie de sticla si fier forjat. Fiecare colectie are obiecte de decor interior, vaze de diferite inaltimi, fructiere, suporti lumanare care respecta acelasi model artistic ca si corpurile de iluminat.
Produsele realizate prin pictura manuala pe sticla sunt caracterizate de un grad inalt de calitate si unicitate si totodata de o armonie a culorilor si modelelor, astfel colectiile reprezinta elemente exclusiviste in cadrul fiecarui ambient.
Societatea EvaLight este distribuitor autorizat Tilago, unde puteti gasii produsele in cadrul magazinelor Universul-Luminii si pe pagina de internet http://www.universul-luminii.ro/?x=cauta&termen=Tilago


“ Art, design, quality” – sub deviza arta si calitate Tilago Ltd. prezinta o gama larga de produse aferente amenajarilor interioare, corpuri de iluminat si decoratiuni de sticla pictate manual caracteristice stilului mediteranean. Colectiile sunt elegante si unice, prin pictura manuala a sticlei si imbinarea armoniasa a acesteia cu fireul forjat, fiind caracterizate de un grad inalt de calitate si unicitate. Aplice, pendule, veioze, candelabre, precum si vaze, fructiere, bomboniere, sunt ideale pentru amenajarea camerei intr-un stil clasic.

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter