lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Corpuri de iluminat Globo Lighting oferite de www.universul-luminii.ro

  “ Calitate exceptionala la un pret razonabil” acesta este deviza directoaresocietatea Globo Lighting Handels GmbH Austria care se afla pe piaţă international ca producator corpuri de iluminat ...

 

“ Calitate exceptionala la un pret razonabil” acesta este deviza directoaresocietatea Globo Lighting Handels GmbH Austria care se afla pe piaţă international ca producator corpuri de iluminat interior si exterior. Acoperă în ansamblu gama de iluminat de la lustre, candelabre, spoturi, halogene innovative, corpuri de iluminat cu care economisesc energie, până la veioze, lampadare, lampi pentru exterior, corpuri de iluminat decorative, lustre pentru copii, aplice de perete şi plafoniere de ambianţă. Globo Lighting este un adevărat creator de tendinţe în materie de tehnologie corpuri de iluminat solară şi LED, special pentru iluminatul interior si exterior.

 

Design

 

Pentru Globo Lighting, armonia dintre funcţionalitate şi formă reprezintă criteriu central în fabricarea sursele de luminat interior si exterior. 

De mai mulţi ani, societatea colaborează strâns cu Institutul superior de formare tehnică din Ferlach şi cu mai mulţi designeri de renume pentru a dezvolta corpuri de iluminat remarcabile cu design atrăgător.

Crearea noilor tendinţe de design nu se poate face  decât  punând permanent sub semnul întrebării şi reexaminând formele existente. Cu cele peste 500 modele de corpuri de iluminat noi în fiecare an, Globo Lighting se situează întotdeauna în topul actualităţii şi creează noi curente pe piaţa iluminatului.

 

Managementul calităţii si certificare

 

Corpuri de iluminat Globo Lighting sunt supuse în mod constant unui control al calităţii foarte strict.

Deja din timpul producţiei, corpuri de iluminat Globo Lighting sunt urmărite de către echipa europeană QS ( Calitate-Siguranţă) , verificate în permanenţă după norme de calitate foarte stricte şi supuse unor controale vizuale şi funcţionale de mare precizie.

Este de la sine înţeles că corpuri de iluminat Globo Lighting răspund exigenţelor cele mai ridicate  din punct de vedere al calităţii şi siguranţei. Corpuri de iluminat Globo Lighting poartă marca CE şi respectă directivele europene stricte.

Certificatele benevole cu  privire la produse , ca de exemplu omologarea GS sau certificatul TÜV, sunt disponibile cu o simplă cerere.

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter