lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Corpuri de iluminat interior

    Corpuri de iluminat interior   ...

 

 

Corpuri de iluminat interior

 

Corpul de iluminat este un element esential in spatiul de locuit.

Nu poti locui intr-o incapere fara a avea o sursa de luminat, indiferent daca este vorba despre o aplica sau un candelabru. Varietatea de produse ne da posibilitatea de a alege dar sa nu uitam ca sursele de luminozitate sunt si elemente decorative pentru  camera, ele fac spatiile mai comfortabile, mai primitoare sau mai elegante.

In momentul in care incepem sa ne aranjam apartamentul sau casa, ne orientam imediat spre un magazine de corpuri de iluminat, cautam diverse modele de veioze, lampadare, sau colectii de produse care sa aibe mai multe piese cu acelasi design sau pictate in culori asemanatoare. Ne gandim la spatial ce urmeaza sa il amenajam, la stilul care ni se potriveste si la numarul de piese necesare. Astfel ne asteapta game variate de aplice, plafoniere, candelabre, spoturi, veioze, lampadare, pendule si corpuri de iluminat cu destinatii special pentru bai, camera de copii, si spatii comerciale.

O veioza poate spori eleganta noptierei si ajuta la cititul unei cartii, lampadarul poate lumina a parte a camerei care este mai putin luminata sau ar trebui evidentiata, sau poate inlocui celelalte surse de lumina pentru a crea o atmosfera mai intima. 

Aceste piese de iluminat trebuie alese astfel incat sa faca casa sau apartamentul dumneavoastra mai comfortabil si primitor. Corpurile de iluminat pot fi colectii complete care sa cuprinde toate piesele necesare unei camera si chiar piese decorative din acelasi tip de sticla cu modele asemanatoare.

 Livingul poate fidecorat clasic sau modern, sa degaje o atmosfera calda si relaxata, se pot monta lampadare sau veioze inalte. Daca locuiti la casa se recomanda un candelabru cu trei sau cinci brate. Daca locuiti la apartament se recomanda o plafoniera cu unul sau mai multe becuri in functie de suprafata camerelor.  Locul de servit masa poate fi accentuat cu un pendul deasupra mesei. Langa coltar se poate monta un lampadar cu lumina ce se poate varia si cu un brat flexibil pentru a va putea delecta cu un ziar sau o carte.

Spatiul biroului trebuie dotat cu un lampadar sau cu lampi de birou care sa dea o lumina puternica ce se poate varia, spre deosebire de dormitor care ar trebui sa aibe o lumina mai slaba creand o ambianta intima, veioze pe noptiere, o plafoniera  si doua aplice , lampi cu brat rabatabil pe ambele brate ale patului.

Pentru spatiile unde doriti mai multa lumina aveti de unde alege din spoturi care pot fi incastrate in tavanul fals, sau aplicabile care au posibilitatea de a se orienta lumina spre locul dorit asigurand un iluminat uniform.

            Baia are nevoie de o lumina reglabila,  oglinda sa fie bine luminata sa nu lase umbre deoarece aici au loc activitati de barberit sau machiaj. Acestui spatiu i se pot atribui spoturi fabricate special pentru a rezista la umiditate sporita si chiar corpuri speciale pentru cabina de dus.

            Bucataria trebuie sa cuprinda mai multe surse de lumina, nu in functie de spatiu ci de locul unde va desfasurati activitatea. La plafonira obisnuita trebuie adaugate spoturi, corpuri de neon sau sisteme suspendate  deasupra blatului de lucru.

Corpurile de iluminat pentru interior pot fi dotate cu becuri economice de tip energy saving sau sisteme cu led, care sunt de actualitate si care dau o lumina puternica la un consum mic de energie. Ne putem indeplinii cererea pentru funcţionalitate, economie, şi un design modern prin utilizarea de lămpile de economisire a energiei, becuri economice si led, combinand toate aspectele care aduc beneficii atât pentru mediu cât şi pentru utilizator.

 Corpurile de iluminat nu au doar un rol practic pentru locuinta dumneavoastra ci si unul estetic, extrem de important. Ele pot crea o ambianta total diferita , in functie de designul, culorile si mai ales stilul lor.

Locuita dumneavoastra trebuie sa fie in final mai calda si mai primitoare, dar sa reflecte cu ajutorul unor elemente stilul dumneavoastra propriu.

 

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter