lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Amenajare exterior corpuri de iluminat

  Corpuri de iluminat - iluminarea in exterior Cand ne ...

 

Corpuri de iluminat - iluminarea in exterior

Cand ne amenajam casa dorim sa imprimam acelui spatiu personalitatea noastra sau alegem elemente de iluminat  in asa fel incat sa tradeze parti din personalitatea noastra care sa ne redea o stare de fericire si bucurie de a te afla in acel loc, comfort pentru activitatile desfasurate si eleganta pentru invitatii nostri.  Acest lucru se intampla pe durata intregului  an si a anilor ce vom locui acolo, dar vine perioada de vara in care datorita caldurii sau unui comfort mai mare dorim sa stam in aer liber in spatiu amenajat pentru a ne racorii, si ascunde de zapuseala data de temperaturile ridicate. Pentru a nu pierde senzatia de comfort si apartenenta data de spatiul interior,  trebuie sa ne amenajam cu corpuri de iluminat si spatiul din gradina sau terasa.

Amenajarea pentru iluminatul exterior trebuie abordata cu aceleasi principii ca si amenajarea interioara,  putem crea luminii ambientale, iluminarea mai accentuata a spatiilor de lucru sau iluminat decorativ.

Incepem cu iluminarea caii de access din fata casei, astfel incat musafirii sa simta aerul primitor si ca sunt intampinati cu ospitalitate, vor simti de cum vor pasii in interiorul curtii ca fac parte din familie. Iluminarea cailor de access spre intrarea in casa poate fi si o masura de siguranta pentru locuitorii casei cand stau pana mai tarziu in curte sau se intorc la o ora mai tarzie acasa. Iluminarea se poate realiza cu reflectoare cu sensor de miscare, reflectoare fara sensor de miscare daca aveti caine si trece pe sub sensor, lampi solare dispuse de o parte si de alta a aleii sau felinare clasice pe picior mai inalt sau scunde.

Corpul de iluminat pentru exterior sunt diverse in functie de stilul pe care doriti sa il abordati classic sau modern. Un stil classic pune in evident o structura arhitecturala care pastreaza tonurile vremurilor de demult, se pot utiliza corpurile de tip felinar pe diferite culorii, si marimii, de la stalpii scunzii pana la cei pe picior inalt. Luminile de accent se pot folosii pentru a arata o sculptura prinsa de cladire sau un geam pictat manual. Un stil modern include spoturi incastrabile care sa lumineze spatial casei in curcubeu de culori.

Spatiul destinat piscinei trebuie sa fie foarte bine iluminat si datorita securitatii de a vedea marginile ei dar si datorita faptului ca se poate utiliza si pe durata serii.  Daca sunteti un impatimit al gradinaritului, straturile dumneavoastra pot fi puse in valoare cu ajutorul luminilor, sau se poate lucra la ele si pe inserat. Elementele de peisaj sau elementele structurale deosebite ale casei pot fi evidentiate prin iluminarea sporita, cu ajutorul unor  aplice de perete exterior, inglobate si aparente, plafoniere, numere de casa luminate, pitici de gradina, corpuri de iluminat pentru trepte, corpuri de iluminat suspendante, proiectoare, aparente si inglobate in pavement sau stalpi luminosi. Este de preferat sa folositi corpuri de iluminat de buna calitate, durabile, care sa reziste la intemperiile vremii cu un factor de protective la apa cat mai ridicat.
            Daca aveti o zona cu scaune si masuta partial acoperita sau descoperita, adauga sentimentul de lumina de la lumanari pentru un scenariu intim. Nu vrei sa supra-luminezi, asa ca o regula buna este aceea de a veni cu un sistem de iluminat care imita lumina lunii. Puteti alege dintr-o varietate de lumini solare, care sunt incarcate de lumina soarelui sau lumini de joasa tensiune care se conecteaza la energia electrica din casa ta.

Iluminatul exterior este foarte important deoarece el da un grad mai mare de siguranta, locuinta va deveni mult mai frumoasa pe timpul noptii pentru ca va fi pusa in evidenta corespunzator si in acelasi timp va deveni un loc mai sigur pentru locuitorii ei. Saptiul va devenii unul de recreere, in care va veti simti comfortabil si va veti bucura de seara libera pe terasa sau in ghioscul din gradina sau pe marginea piscinei si va avea un aspect placut pentru dumneavoastra si pentru musafirii luminile aprinse vor face gradina sa para mai mare, mai primitoare, un alt taram, desprins din paginile cartilor de basm.

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter