lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Candelabre de cristal Bohemia

Corpuri de iluminat, Lustre LUX fabricate din cristal BOHEMIA® www.universul-luminii.ro S.C. Evalight S.R.L. va ...

Corpuri de iluminat, Lustre LUX fabricate din cristal BOHEMIA®

www.universul-luminii.ro S.C. Evalight S.R.L. va ofera gama larga de candelabre de cristal de proveniență Bohemia. În oferta noastră veţi găsi candelabre clasice și moderne. Manopera de înaltă calitate, materiale de calitate, forme atemporale şi tradiţie de  producător vechi fac candelabrele de cristal bohemia celebre în lume.

Șlefuirea ornamentelor de lustre a început să se dezvolte în nordul Boemiei, în secolele17 şi 18. Initial, au folosit pietre de șlefuit de mâna, mai târziu maşinile au fost alimentate de puterea apei, şi până la sfârşitul secolului 19 au aparut primele mașini de șlefuit electrice. Acest lucru a făcut posibil să seaducă producţia la un maxim de precizie, prin care au apărut cele mai frumoase candelabre de cristal.


Candelabrele de cristal sunt în cele mai multe cazuri livrate cu elemente de metal de culoarea alamei lustruite (aur), dar în prezent a crescut cererea pentru candelabre, în versiunea de culoare: nichel (argint).
Elemente de sticlă şi ornamente, boluri şi pahare sunt realizate cu tehnologii diferite - cum ar fi cu prese de maşini, instrumente de suflare, sau slefuire cu maşina. Procesarea sticlei în  culori - pictura, emailare şi șlefuire a sticlei în mai multe straturi se face de obicei manual. Cel mai mic conţinut de plumb este de 24%, în cazul în care se prevede altfel în descrierea detaliată a candelabrului. Candelabrele noastre, pot fi furnizate, de asemenea, cu piese cu conţinut de plumb mai mare: mai mult de 31%, sau ornamente Swarovski® Strass®, Elements® sau Spectra® de obicei, doar în caz de comenzi speciale.


De mult timp, cristal Boemia® este un sinonim pentru frumuseţe şi prelucrarea manuală perfectă. Incepand din secolul 18 candelabrele de cristal din Boemia au fost printre cele mai căutate bunuri şi domnii importanți își podobeau palatele cu acestea. Poate că suntetți surprins de faptul, că şi astăzi, la începutul secolului 21 candelabrele de cristal sunt fabricate în micile întreprinderi familiale- create cu aceeaşi tehnologie, cu accent pe calitatea si unicitatea prelucrării manuale. Livrăm candelabre de cristal pentru clienți din intreaga lume.

 

Lustre suspendate

Datorită dimensiunilorsale, acestea sunt potrivite, de asemenea, pentru spatii mari, de interior, cum ar fi hoteluri, case de lux, etc. Baza acestui model este de sticlă de cristal, cu pandantive tăiate de mână sau cu mașina, de diferite forme şi mărimi. Datorită unicității sale candelabre de cristal sunt mult căutate. Ei au reuşit să strălucească interioarele cu culorile curcubeului, care cu siguranță vă trezește imaginația...

 

Lustre de cristal

 

Existăunele diferenţe între sticlă şi cristal care se schimbă, însă, de la țară la țarăşi de la regiune la regiune. Conform directivelor UE articolele, care conțin mai puţin de 4 la sută de oxid de plumb, sunt definite ca "sticlă". Sticlăria, cu mai mult de 10 la sută conţinut de plumb se consideră cristal iar sticla, cu conţinut de plumb de 30% sunt cunoscute ca cristal cu plumb. În Statele Unite, însă, nevoie de doar 1% plumb, astfel ca sticla să devină "cristal". Corpurile de iluminat cristal Bohemia Glass LPS® comercializate de firma noastra contine 24% Pbo.

 

Lustre, Candelabre, Plafoniere, Aplice de perete, Lampadare si Veioze lucrate de mână

Lămpi cu brațe de sticlă, prelucrate cu precizie cehă. Pentru cei mai pretențiosi clienți. Este
un produs tradiţional bohemia, cu finisaj manual de înaltă calitate.

 

Lustre de cristal - Enamel

 

Tehnologii tradiţionale şi priceperea sticlarilor şi a pictorilor sunt reprezentate în fabricarea de fiecărui candelabru cu enamel. Acestea luminează interiorul, cu un luciu de aur şi frumuseţea de decor pictat.Tehnologia de fabricare a acestor corpuri de iluminat este complicată şi unică.Tehnica de emailare a sticlei necesită înaltă calificare şi capacitatea de pictor de sticlă.

Lampa cu brațe de sticlă emailate, cu precizie cehă şi decorate. Pentru cei mai pretentiosi clienți.

 

 

Corpuri de iluminat, Lustre cristal Bohemia® modele noi si moderne

 

Noi formede lustrede cristal oferă pentru aplicarea de tehnologii vechi în producţia de sticlă întotdeauna o nouă dimensiune. Producţia de nouă serie de candelabre de cristal adună toată priceperea sticlarilor din Boemia cu simţul lor pentru forme noi, prin care iau naștere rezultate căutate în întreaga lume cu un design perfect si modern.

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter