lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

Cu plafoniere creati atmosfera potrivita

  După selectarea atentă a tapetului și al mobilierului urmează căutarea după plafoniera potrivită, care poate lumina camera dumneavoastră. Un design de iluminat de atmosferă începe cu alegerea lustrelor potrivite. Corpurile ...

 

După selectarea atentă a tapetului și al mobilierului urmează căutarea după plafoniera potrivită, care poate lumina camera dumneavoastră. Un design de iluminat de atmosferă începe cu alegerea lustrelor potrivite. Corpurile de iluminat sunt, de asemenea, accesoriile unei locuințe, aspecte, care captează privirea și elementdecorativ pentru livinguri. Puteţi să evidențiați mobila selecționată cu dragoste, culorile de fundal şi perdelele seara .

Pentru corpuri de iluminat centrale trebuie să alegeți aplica în mărime şi formă astfel încât să poată ilumina uniform intreaga camera. În funcţie de utilizarea spațiului aici sunt diversele plafoniere cea mai bună alegere. O plafonieră cu o singură strălucire evidenţiază domeniile specifice unei camere.Ochiul este atras de o imagine minunată, sau de o vitrină frumos decorată.

Plafonieresuperbe din opal creează lumină caldă și moale și transformă astfel camera într-o ambianţă confortabilă.

Pentruaccente care pun în lumina reflectoarelor un aranjament de cameră special, plafonierele cu design special reprezintăo alegere bună. Prin idei inovatoare şi creaţii neobişnuite, designerii se joacă cu elementul lumină. Materiale de înaltă calitate, combinate cu culori moderne, apar ca unitate şi subliniează un conceptul de spaţiu bine gândit. Plafoniere de design sau lumini de perete sunt pur și simplu completarea pentru fiecare cameră.

Cu plafonierele potrivite chiar și o baie simplă poate fi transfromată întro adevărată oază de wellness. Spoturi mici, reglabile strălucesc pe tavan ca stelele de pe cer, cristal de înaltă calitate reflectează lumina plafonirelor, sticlă opal alb oferă  o lumină plăcută.

Selecţia de plafoniere este imensă. Căutaţi prin magazinul nostru şi să vă inspire posibilităţile. http://www.universul-luminii.ro/index.php?x=cauta&termen=plafoniere

 

Plafoniere – un accesoriu obligatoriu pentru fiecare spațiu

 

Plafonierelesunt adesea folosite pentru iluminat general, primar sau întrocameră. Aveţi posibilitatea fie să le construiți în tavan, atunci sunt numite corpuri de iluminat, spoturi incastrate, sau sunt fixate pe tavan, atunci acestea sunt numite corpuri de iluminat, lustre montate pe suprafaţă. În ambele cazuri sunt obiecte centrale într-o cameră - parţial, deoarece acestea joacă un rol important în iluminarea camerei, pe de altă parte, deoarece acestea și vizual află în mijlocul camerei şi, astfel, mereu în centrul atenţiei.

Posibilități de utilizare multiplă pentru plafoniere

 

Pe cât de variate sunt posibilitățile de utilizare pentru plafoniere, atât de variată este selecția. Pentru fiecare cameră există plafoniere speciale: plafoniere pentru bucătărie, camera copiilor, baie, living sau sufragerie și dormitor. Pentru că acestea trebuie să îndeplinească un scop diferit, plafonierele sunt diferite pentru camera copiilorşi baie, de exemplu, nu numai în ceea ce privește designul, ci şi în materie de protecţie. Plafonierele pentru baie este recomendat să aibă cel puţin grad de securitate IP44.

Selecție largă de plafoniere – pentru orice gust există ceva

Dacă nu este nevoiede protecţie, posibilităţile sunt mai mari în ceea ce privește designul, dimensiunea şi stilul. Dintre cele moderne, care se joacă cu lumina şi predomină cu măiestrie scena, până la plafoniere simple de sticlă şi de lemn sau plafoniere de cristal. Diverse stiluri, cum ar fi stilul casei de la țară sau arta sticlei colorate Tiffany pot fi găsite la plafonierele din noua noastră gamă.
Nu doar în ceea ce privește formaşi culoarea exterioară sunt diferite plafonierele, ci, de asemenea, în ceea ce priveşte becurile: de la lămpi cu halogen, CFL la tehnologia modernă de diode emiţătoare de lumină, sau mai scurt LED-uri. Plafonierele cu LED sunt, nu doar din cauza acestora,una dintre cele mai moderne tipuri iluminat, ci de multe ori, aspectul lor modern este care oferă imediat oricărui spațiu un aer modern.
Selecţia de plafoniere este atât de mare şi diversă, fiindcă și spațiile, în acre acestea pot fi utilizate, sunt atât de multe. Căutaţi liniștit în gama noastră de plafoniere şi alegeți-vă inspirația pentrudesignul de iluminat perfect pentru dumneavoastră!

 

Plafoniere pentru livinguri

Un apartament frumos mobilat doar prin plafonieră primește aspectul final. Plafonierele reprezintăun element de iluminat, dar servesc de asemenea, ca decor. Următoarele categorii de plafoniere, lumini de perete, lămpi de masă şi candelabre vă oferă o selecţie mare.

 

Vă dorim multă distracție la alegere. http://www.universul-luminii.ro/index.php?x=cauta&termen=plafoniere

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter