lustre, aplice, corpuri de iluminat, sisteme de iluminat, plafoniere, spoturi, veioze, lampadare, lustre on line, iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, lustra, Globo
lustre, aplice
Cauta dupa

CORPURI DE ILUMINAT - SISTEM DE ILUMINAT LED ONLINE - MAGAZIN LUSTRE

CORPURI DE ILUMINAT - SISTEM DE ILUMINAT LED ONLINE - MAGAZIN LUSTRE Lustre online - Corpuri Iluminat online: Materiale și accesorii pentru insta...

CORPURI DE ILUMINAT - SISTEM DE ILUMINAT LED ONLINE - MAGAZIN LUSTRELustre online - Corpuri Iluminat online: Materiale și accesorii pentru instalații electrice, depozit sisteme iluminat, magazin online corpuri iluminat, webshop lighting online, magazin de lustre online,lămpi de iluminat, produse de iluminat, articole de iluminat, surse și sisteme de iluminat de calitate la preţuri accesibile.


Este știut că în orice spațiu, fie el de lucru sau de relaxare, design-ul, atmosfera și ambientul este creat de combinația de lumini și umbre. De aceea vă propunem cele mai bune corpuri de iluminat și lustre din magazinul online Eva-light: Corpuri iluminat. Lustre. Candelabre. Aplice. Spoturi. Plafoniere. Lampadare. Pendule suspendate. Veioze. Lămpi de birou. Lămpi de masă. Sisteme de ventilare. Iluminat cu senzor de miscare. Corpuri iluminat de exterior. Corpuri iluminat de interior. Articole electrice iluminat. Produse electrice iluminat.

Când vine vorba despre modul în care îți decorezi casa, iluminatul este aproape la fel de important precum culoarea pereților. O bună iluminare creează un sentiment de căldura și te face să te simți confortabil. Vă oferim mai jos cateva propuneri de iluminat pentru fiecare cameră din casa dumneavoastră.

Gama de corpuri de iluminat este foarte variată, de la iluminatul clasic la iluminatul modern si iluminatul rustic ( stil retro, vintage ), de la iluminatul general la iluminatul de accent, de la iluminatul cald pentru casă la iluminatul birourilor, până la iluminatul grădinii si terasei sau celui arhitectural.

Oferim solutii de iluminat si sistemele de iluminat pentru interior care cuprind corpurile de iluminat pentru living-room, pentru camera de zi, pentru sufragerie, pentru dormitor, pentru bucatarie, pentru baie, pentru casa scării, pentru copii, pentru ogilinda, pentru tablou si pentru instalații dar si corpurile de iluminat pentru exterior care cuprind corpurile de iluminat pentru grădina, pentru terasă, pentru piscina, nu în ultimul rând corpurile de iluminat decorative de design si ambient.

Un corp de iluminat bine ales îşi îndeplineste scopul său tehnic, dar dă şi eleganţă spaţiului, crează atmosferă punând în valoare mediul înconjurator, iar uneori vorbeste chiar despre personalitatea celui care îl deţine.


Corpuri Iluminat Interior


Indiferent că doriți să luminati livingul sau doar locul de luat masa, că doriti o atmosfera calda și primitoare în dormitor, că vreți să puneți în valoare un tablou sau o planta sau că aveți nevoie de lumina deasupra oglinzii din baie, diversitatea corpurilor de iluminat vine în întâmpinarea tututor nevoilor și cerințelor dumneavoastră.
Pentru iluminatul interior:
Pentru intare, holul principal și recepție vă recomandăm gamele de aplice, plafoniere, spoturi, pendule suspendate, lustre sau candelabre.


Corpuri Iluminat LivingRoom, cameră de zi, sufragerie


În livingroom, corpurile de iluminat trebuie să scoată în evidență volume, forme, culori.
In general, pentru livingroomrecomandam:
Un corp de iluminat central, care poate fi candelabru, lustra sau plafonieră, în funcție și de înălțimea plafonului;
Lampadare pentru a scoate în evidență un colț întunecat, sau pentru a ne ajuta la citit, asezate lângă fotoliu sau canapea;
Aplice pentru o atmosfera placută;
Pentru a scoate în evidență un perete sau pentru a pune accent pe tablouri putem folosi structuri suspendate, pendule, sau spoturi orientabile incastrate;
Dacă avem un birou în livingroom, putem folosi o veioză asezată pe birou sau spoturi;
Deasupra locului de luat masa se utilizează un corp de iluminat suspendat, o lustră.


Corpuri Iluminat Dormitor


În dormitor, corpurile de iluminat trebuie să creeze o atmosfera liniștită, să inducă o stare de relaxare.
Pentru iluminatul dormitorului se folosesc:
Un corp de iluminat central, care poate fi lustră sau plafonieră, în funcție și de înălțimea plafonului;
Aplice sau veioze pentru montaj stânga-dreapta patului;
Pentru sifonier, dressing, se pot utiliza spoturile montate in mobila;
Pentru lumina decorativa se pot folosi spoturi sau aplice.


Corpuri Iluminat Bucatarie


 
 
Pentru bucatarie este necesar un iluminat general si un iluminat functional.
Pentru iluminatul general cele mai folosite sunt plafonierele, dar dacă spațiul ne permite se poate folosi și o lustră;
Pentru iluminatul functional avem nevoie de o lumină de accent pentru blatul de lucru – se poate obține cu ajutorul spoturilor montate sub dulapurile suspendate, un iluminat pentru display –corpuri de iluminat cu brat montate în general deasupra dulapurilor;
Se mai pot folosi și structurile suspendate cu proiectoare cu surse cu halogen, orientate spre blatul de lucru sau dulapuri și spoturi încastrate sau aplicate.


Corpuri Iluminat Baie


Iluminatul pentru baie, în general, este mai simplu, dar foarte important.
Principalul corp de ilumiant este cel de deasupra oglinzii, dar nu este lipsit de importanță și un corp de ilumiant central, în general o plafonieră;
Funcție de marimea băii se mai pot utiliza profile led încastrate în pardoseală, corpuri de iluminat încastrate în peretele căzii sau spoturi;
Pentru iluminatul baii trebuie avut în vedere gradul de protectie IP pe care trebuie să îl aibă corpurile de iluminat și anume IP trebuie să fie mai mare sau egal cu 40.


Corpuri Iluminat Hol, casa scăriiHolul și casa scarii sunt zonele care crează prima impresie asupra musafirilor, de aceea trebuie tratate cu atenție atunci când vine vorba de iluminat. Pentru aceste zone se pot folosi:
Plafoniere, aplice sau, daca spațiul permite, chiar lustre, acolo unde avem scării impunătoare;
Pentru holuri mari structurile suspendate sau pendulele pun în evidență pereții, tablourile, plantele;
Se mai pot folosi și spoturile orientabile sau scafe.


Corpuri Iluminat Fațadă, gradină, piscină


Iluminatul curții, gradinii trebuie să ne creeze sentimentul de siguranta și confort. Pentru aceste spații, vă recomandam:
Aplice pentru intrari, proiectoare pentru fațade;
Corpuri de iluminat decorative sau/și piticii pentru grădina, alei;
Foișorul din curte poate fi decorat cu un furtun luminos;
Spoturi, aplice pentru terase și piscine;
Pentru iluminatul plantelor sau al fântânilor vă recomandăm corpurile de iluminat ce imita pietrele.

Corpuri Iluminat pentru hoteluri

Iluminatul unui hotel trebuie realizat astfel încât să emane un sentiment de initimitate și confort.


Corpuri Iluminat Exterior


Corpurile pentru iluminat exterior sunt subiectul schimbarilor vremii, condițiilor climatice diferite, stresului fizic extrem datorită prafului și mizeriei. Materialele, finisajul suprafețelor și tehnica utilizată trebuie să fie de cea mai bună calitate.
Pentru iluminatul exterior:
Proiectoare pentru iluminatul fatadelor, pentru a scoate în evidență detalii arhitecturale acolo unde este cazul;
Pentru alei sau zonele din fața intrărilor, vă recomandăm gama de corpuri de iluminat încastrate în paviment sau pitici, cu fascicul orientabil;
Pentru parcări, corpurile de iluminat încastrate în paviment sau perete;
Stanga – dreapta intrărilor vă recomandăm gama de aplice de exterior;
Pentru iluminatul piscinelor, a fântânilor, proiectoare si corpuri de iluminat încastrate subacvatice.


Corpuri Iluminat pentru birouri


Corpurile de iluminat moderne, de calitate bună, concepute special pentru iluminat birouri, sunt realizate astfel încât fenomenul de orbire este în mare parte eliminat. Multe dintre corpurile pentru iluminat birouri au încorporate și elementele necesare eliminării reflexiilor pe ecranele monitoarelor.
Pentru birourile vă recomandăm corpurile de iluminat pentru plafon din categoria Soft Light, iar pentru iluminat local, veiozele pentru birou. Se pot folosi la fel de bine însă și spoturile.
Pentru spațiile dintre birouri, pot fi folosite cu succes spoturile și aplicele.


Corpuri Iluminat restaurant


Pentru restaurant, cele mai potrivite sunt spoturile, aplicele, structurile suspendate, lustrele și candelabrele;
Sălile de conferință, birourile, se pot ilumina cu ajutorul corpurilor de iluminat soft light montate aplicat pe plafon, iar ecranele pentru prezentări pot fi puse în lumina cu ajutorul spoturilor încastrate sau proiectoarelor;
Holurile dintre camere, scările, au un iluminat simplu cu plafoniere, aplice și spoturi;
Pentru interiorul camerelor vă recomandam plafonierele, aplicele și corpurile de iluminat suspendate; pentru iluminatul general. Pentru citit vă recomandăm aplicele sau veiozele stânga – dreapta pat. Pentru un iluminat ambiental, vă recomandăm lampadarele.
Iluminat pentru magazine


Corpuri Iluminat Magazine


Primul pas la iluminatul magazinelor este să atragă privirile clientilor și să îi facă să intre în magazin. Apoi se urmăreste crearea unei atmosfere care sa inducă o anumită stare de spirit și să inspire clientul la cumpărături. Cu ajutorul corpurilor de iluminat se poate realiza atât iluminatul general al magazinelor dar și iluminatul de accent al rafturilor, vitrinelor sau promoțiilor.
Pentru iluminatul magazinelor se au în vedere câteva aspecte foarte importante:
În primul rând să fie lumină;
Vitrinele și produsele să fie luminate astfel încât să atragă privirile;
Corpurile de iluminat să fie ușor de întreținut și să consume cât mai puțin;
Deoarece magazinele necesită stiluri diferite de iluminat, vă recomandam câteva linii generale de urmat:
Corpuri de iluminat încastrate în paviment sau/și aplice pentru intrări;
Proiectoare pe șină, benzi cu leduri sau spoturi orintabile/fixe pentru vitrine;
Pentru iluminatul general, vă indicăm gama de spoturi sau corpurile de iluminat suspendate;
Pentru a scoate în evidență anumite produse sau rafturi, cele mai potrivite sunt proiectoarele  și spoturile orientabile.


Corpuri Iluminat LED-URI


Datorită multiplelor avantaje ale LED-urilor față de sursele clasice, tot mai multe corpuri de iluminat sunt echipate cu LED-uri și utilizate pentru iluminatul interior și exterior, eficiența energetică, durata de viață foarte mare, astfel pornind de la tehnologia modernă de iluminat cu led ținem cont de modul în care se poate economisi energie.
LED-urile devin tot mai populare ca surse de lumină în domeniul corpurilor de iluminat interior, cât şi în cel exterior.
Aceasta gama de produse cu LEDuri este destinată iluminatului interior și exterior care cuprinde produse și articole de corpuri de iluminat cu led.
Eva-light: oferă soluții led sub forma de bec cu led, spot cu led, lustre cu led sau diverse tipuri de aplice cu led, lampi de birou și de masa cu led, candelabre cu led, plafoniere cu led, lampadare cu led, veioze cu led, spoturi incastrate și aplicate cu led, benzi cu led, tuburi cu led: avantajele LED-urilor și corpurile de iluminat cu LED-uri sunt soluția pentru un iluminat eficient, economic de lungă durată.
Pentru spațiile comerciale sau iluminatul exterior trebuie să vă alegeți corpuri de iluminat cu LED puternice, cu diverse grade de protecție la umiditate și ușor de schimbat și înlocuit.
Ce înseamnă LED? De ce sunt mai bune corpurile de iluminat cu LED? Aici găsiți corpuri de iluminat cu LED pentru fiecare spațiu din casa dvs!
Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt ideale pentru spaţii de birouri, holuri clădiri, săli de conferinţă, bucătării şi iluminat casnic. Asigură o lumină consistentă, nu emană caldură şi nici oscilaţii ale ale fluxului luminos, anumite modele au şi iluminare variabilă.
oferim în fiecare lună promoții atractive și reduceri de preț pentru corpurile de iluminat cu LED sau pentru componente și accesorii LED.
Căutaţi corpuri de iluminat cu LED de calitate? Consultaţi site-ul nostru web, alegeţi din corpuri de iluminat LED de calitate superioară și astfel puteți înlocui corpurile de iluminat folosite care trebuie sa fie schimbate pe tehnologie LED datorită prețului energiei.

 

« inapoi

corpuri de iluminat, lustre, aplice, lampadare, veioze, plafoniere, spoturi, pendule, becuri, corp iluminat, lustra, sisteme de iluminat, Globo, Eglo, Tilago, Brilliant, Rabalux
Copyright © 2010 - 2011 SC Evalight SRL. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Icetech
lustre, aplice pe facebook lustre, aplice pe twitter